6 грудня у День 30-річниці створення Збройних Сил України численні вітання та слова щирої подяки за захист та службу Українському народові отримують військовослужбовці Новоград-Волинського військового гарнізону.

З цієї нагоди до нашого міста завітали народний депутат України Дмитро Костюк, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко та його заступник Олександр Федько, які під час урочистого шикування 12 окремого полку оперативного забезпечення вітали воїнів-земляків.

ДКостюк

"Вітаю вас зі святом, і дякую вам за те, що ви робите! Ви надія України. Я гордий тим, що на запитання “звідки я родом та від якого округу депутат?” відповідати - я з військового міста, де служать Герої України, справжні патріоти. Ви захистили нас у 2014-2015 роках і зараз захищаєте на кордоні. Основне, що ми маємо зробити, так це, щоб наші військові мали дах над головою. Зараз є офіційне завдання Президента України: “До кінця року закрити чергу бійців АТО на житло”.  Необхідно, щоб наші військові відчувала, що держава про них піклується і допомагає, тому зараз ми працюємо над завданням створити реабілітаційний центр для наших бійців в місті. Вже 4 млн гривень виділено з держбюджету на обладнання центру. Наступного року - відремонтуємо приміщення і в нас відкриється новий реабілітаційний центр. Ми намагаємось сприяти вам, але головне це ваш героїзм та прагнення захищати Україну. Слава Україні!" - з цими словами звернувся народний депутат України Дмитро Костюк до воїнів під час урочистого шикування.

З нагоди професійного свята військовослужбовцям було вручено відзнаки, а також два ордери на службове житло.
"Мені надзвичайно приємно сьогодні виконати місію передачі житла для військовослужбовців!" - голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

вручення ордерів

Урочистості завершилися покладанням квітів до Меморіалу пам’яті загиблих за територіальну цілісність та незалежність України.

З цієї ж нагоди, делегація завітала до Новоград-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Гості ознайомились з матеріально технічною базою ліцею, відвідали музей, тир та оглянули освітянські класи. Після чого відбувся святковий концерт з виступами ліцеїстів.

у ліцеї

Під час урочистостей відзначили подякою найкращих працівників офіцерського складу ліцею та подарували закладу цінні подарунки: ноутбук і грошовий сертифікат на придбання спортивного обладнання.

Шановні захисники, прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України! Бажаємо незламної волі та віри у власні сили. Мирного неба, доброї долі та процвітання нашій Державі! Слава Україні!